محله حکیمیه در شمال شرق تهران و در منطقه4 واقع شده و بخشی از تهرانپارس به حساب می­آید. این محله از شمال به بزرگراه شهید بابایی، از جنوب به  خیابان دماوند، از غرب به خیابان احسان و از شرق به خیابان شهید خلعتبری محدود می‌شود.

جزئیات پروژه
_

توضیحات تکمیلی

این محله از شمال به باغات لواسان، از جنوب به پارک ملی سرخه‌حصار، از غرب به پارک جنگلی لویزان، و از شرق به بوستان جنگلی غزال و منطقه حفاظت شده سرخه حصار و خجیر احاطه دارد. حکیمیه به علت تراکم جمعیت پایین، آب و هوای سالم و خوب ، دسترسی آسان به مرکز تهران و خارج از شهر و فضای سبز و بوستان­های پیرامونی، به عنوان نگین شمال شرق تهران شناخته می­ شود.

حکیمیه یکی از دانشگاهی‌ترین محلات تهران است. دانشگاه شهید بهشتی(پردیس شهید عباسپور)، دانشگاه شهید بهشتی(دانشکده سلامت و ایمنی محیط زیست)،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشگاه امام­حسین(علیه السلام)، دانشگاه پیام نور واحد تهران شرق، و دانشگاه فرهنگیان(پردیس شهید چمران) در این محله قرار دارد.

در شمال شرقی محله حکیمیه، مجتمع مسکونی1742 واحدی کوی دانشگاه امام­حسین(علیه السلام) قرار دارد که توسط شرکت تعاونی مسکن دانشگاه امام حسین علیه السلام احداث گردیده است و از نظر موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی بهترین نقطه حکیمیه محسوب می­ گردد. این مجموعه از شمال به بزرگراه شهید بابایی و از شرق به خیابان شهید خلعتبری ختم می‌شود. این کوی دارای دو فاز با ساختمان­ های معمولاً چهار طبقه و خیابان‌های فرعی عریض می‌باشد.

پروژه 625 واحدی فاز 1 کوی دانشگاه در سال 1369 شروع و در سال 1373 به بهره برداری رسیده است. عملیات ساخت و ساز پروژه 1116 واحدی فاز2 کوی دانشگاه از سال 1375 و در شش مرحله آغاز و در اواخر سال 1386 به اتمام رسیده است. در میان دو فاز کوی دانشگاه امام حسین(علیه السلام)، مسجد جامع صاحب­الزمان(عج)، درمانگاه شبانه روزی ایثار، مقبره شهدای گمنام، مجتمع تجاری و میدان میوه و تره بار کوچکی وجود دارد. در فاز 2 کوی دانشگاه فضای سبز وسیع و متنوع چهره زیبایی را به نمایش گذاشته است. اکثریت ساختمان­ ها در چهار طبقه ساخته شده و دارای کنتور آب، برق و گاز مستقل برای هر واحد مسکونی می­ باشد. تعدادی از ساختمان­ ها نیز دارای کنتور آب و گاز مشاع می­باشند. تأسیسات مکانیکی ساختمان­های فاز2 کوی دانشگاه بر اساس سیستم گرمایش(پکیج) و سیستم سرمایش کولر آبی برای هر واحد مسکونی به طور مستقل طراحی و اجرا گردیده است. لوله کشی آب سرد و گرم و شوفاژ این ساختمان­ها با استفاده از لوله ­های گالوانیزه، لوله­ های سیاه فولادی و لوله­ های­ پلی­پروپیلن(لوله سبز) و لوکشی فاضلاب با استفاده از لوله پلی اتیلن انجام شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *